Först hamnen

image

image

på Kåseberga där vi åt lunch eller ett eftermiddagsmål med härlig havsutsikt 😉

image

sedan körde vi vidare Sandhammaren, – där Pluntisen för första gången i år… doppade

image

sina fossingar!! Hi hi, kan erkänna att det var i det kallaste lagat.. Men nu är första fotdoppen i Skåne avklarat! 😉

image

När älsklingen låg och solade, passade jag på att läsa ikapp mig och få lite kompetensutveckling inom Dyslexis värld. Tidningen är från Svenska Dyslexiföreningen 🙂 Alltid avkopplande läsning vid havet, riktigt intressant också för den delen.. delar med mig kortfattat vad jag läst när jag är klar med hela tidningen.

image

sen blev det bonna vischan småvägar hemåt – mysigt att Pluntisen somnade till i några minuter i passagerarsättet 😉 😉

Nu har vi landat i Malmoue igen,, det hörs och märks på Studentfirandet!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.