Ambassadör för Hjärnkoll

Under våren 2024 har jag kämpat med mig själv men också för att uppnå mål. Mål med att få bli ännu starkare och även kunna lyfta upp svåra frågor på agendan. Under våren har jag därför genomgått en kurs – och därmed fått möjligheten att bli Ambassadör för Hjärnkoll Skåne/Riksförbundet.

Genom att bli Ambassadör för Hjärnkoll så får jag möjligheten att finnas tillgänglig för att komma ut och föreläsa om det ämnet som för många är ”tabu”. Nämligen Psykisk Hälsa i olika perspektiv. Mitt kommer såklart bli kring min transformation – samt ångesten över ”normalmallen”. . .

Jag är så enormt tacksam att jag klarat detta. Att bygga en föreläsning kring just Psykisk Hälsa och hur mitt liv med PTSD, Fybromylagi, Dyslexi och det viktigaste av allt – min transformation och anhörig perspektivet, då mammas resa av stroken också drabbar hela familjen i olika avseenden. <3

Självklart berör jag också den så otroligt viktiga SJÄLVKÄNSLAN som vi så sällan också berör!! Med andra ord, jag blir en spännande och berörande föreläsare! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.