Naglar är till stor del en identitet

Under många år har jag gjort naglar. Både för att stärka mig själv, men också för att det blivit en del av min identitet.
Just nu jobbar jag ikapp mig för att få diplom.

Ett diplom som ambassadör för Hjärnkoll. En organisation som jobbar med psykisk ohälsa, bland annat. Vilket drivs av NSPH (Nationell Samverkan Psykisk Hälsa). Kommer förhoppningsvis inom kort ut ett kort Youtube klipp och presentation på både Hjärnkoll Skåne och Riks, för att på så sätt bli bokningsbar som föreläsare.

Inom kort hoppas jag också få berätta om det andra diplomet jag tillsammans med en väninna läst till! 🙂

Vill också passa på och berätta att jag börjat göra Videoblogg <3

Jobbar också med mitt nätverk och hitta nya kollegor till #teamplunteman med Forever Living Product!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.