De 3 LLL:en

så kallade min lillebror mig när jag var ”mindre” 😉 Jag var hyperfantast av Larm, Lampa och Lås!! Jag var påläst och hade otroligt bra koll på olika typer av lås, larm och lampor.. det var liksom mitt fritidsintresse.

Nu ser jag att Verisure har ett grymt bra Larmsystem som jag lätt rekommenderar er som tänker skaffa larm.
Det som jag däremot kan göra mig tveksam är den lätta ”Av/På” larmfunktionen via telefonen… hur säkert är det?? Rätta mig om jag har fel.. men jag känner att ett larm ”enbart” bör styras från en Larmpanel. Detta för att öka hemmets säkerhet!! Har jag fel??
Att sedan kunna styra olika elektroniska funktioner i hemmet, eller kunna se om exempelvis lampan är släkt eller tänd.. det tycker jag känns bra.. men sneppet överdrivet!! Klart, – många säljknep är tillåtna och ger ju flera arbetstillfällen 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.