Våga känna av och prata

Att få lära känna en medmänniska och kunna prata om det som för många verkar ”SÅ SÅ SÅ” otroligt lätt. Men som i själva verket kostar tid, energi och framförallt känslor.
Både jag och Andrea genomgår samma transformationsresa. En av de ABSOLUT största – bästa och för oss viktigaste resor. Nämligen personlig utveckling – som just transperson. Att BLI kvinna och verkligen kunna må bra och ÄNTLIGEN kunna leva ut.

Jag är SÅ EVRIGT tacksam för att jag får ha denna fina och underbara vän och medmänniska i mitt liv. Och framförallt – HELA tiden få uppleva nya saker, djupdyka i nya samtalsämnen, de ena känsligare och tuffare än det andra. Men oavsett. Kunna SKRATTA och ha KUL. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.