Kjolklädda män

är rubriken för en av DN:s artiklar idag!! 🙂 Kjolklädda män, ja varför inte? Arbetsgivaren Arriva har nu tillåtit några av sina anställda ”män” att hämta ut tjänstkjolar för att mina värmepåkänningen i vår och sommarvärmen. Helt otroligt ”korkat” beslut från en arbetsgivare att vägra använda short till de ”manligt” anställda. Alternativet tycker jag bör vara short i samma längd so kjolen och att man sommaranpassar outfiten från ”höst och vinter till vår och sommar”.

Skärmklipp130608(Bilden klippt från DN.se)

Samtidigt kan jag ju erkänna att jag gärna provat att gå i kjol… inte för att jag vet vad rektionerna varit . . .  men för att inte vara så ”varm” i mina arebtskläder!!

Nu tar lite av mina HBT-perspektiv till – men jag tycker samtidigt att det är lite roligt att en arbetsgivare träder in på det ”kvinnliga” könets kläder och ger det till män, för att det ska se ”bättre ut”..!!

Att det ska se proffisigt och bra ut ”offentligt”.. det förstår jag!! Men hur tänker arbetsgivaren och de ansvariga när de beslutar att ge ”män” – ”kvinnliga kläder”? Intrång, diskriminering eller vad tycker du att detta är? 😉 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.