Uppladdning av självkänsla och självförtroende

I januari var jag i Spanien i Torrevieja, så ljuvligt att börja året med värme. Avslutar april och börjar maj månad i Frankrike, i närmare bestämt i filmstaden Cannes och har även besökt Nice. 

Bara att få sätta sig på ett flyg.. trots att jag gjorde bort mig redan på resan på vägen hit… hihi!! Glömde passet. Så fick vända om… trots jag var uppe redan 05 på morgonen.. i måndags. Men måndagen gav mig möjligheter i Malmö och träffa vänner innan jag reste över till Kastrup och tog flyget till Nice! 🙂 Inget som inte har något gott med sig. 

De senaste veckor har väckt en hel del känslor… kan beror på en utbildning jag går på för Hjärnkoll Skåne. En väldigt för mig VIKTIG utbildning. Varje utbildning är VIKTIG. Men just få möjligheten att komma ut och prata om det som berör mig otroligt mycket, nämligen. Psykisk ohälsa. 

Min hälsa gjorde att jag var tvungen att stanna UPP. TÄNKA. KÄNNA. MÅ BRA IGEN. 

SJÄLVKÄNSLA. Självkänsla är så otroligt viktigt. MÅ BRA. Vilket fick mig att förändra en del planer och planera om annat. 

Resan hit till Cannes och Nice till en nära vän. Resan har STÄRKT MIG. Fått mig att inse att jag är på rätt VÄÄÄG på många sätt. TROTS. En del berg och dalbanan. Men det är LIVET. 

Dagarna här nere i Frankrike och på franska rivieran har gett mig ENERGI som jag behövde. 

Både ACCEPTANS och STYRKA. 

Tänk vad VIKTIGT DET ÄR MED EN STARK SJÄLVKÄNSLA. Tänk vad VIKTIGT det är med ett BRA MÅENDE. 

Längtar efter att få stå på scenen och prata om min psykisk ohälsa. Prata om min resa – inom både transformation som STÄRKT och STÄRKER MIG. 

Hjärnkoll Skåne och Hjärnkoll Riksförbundet. TACK för denna möjlighet. 🙂 

Kan också erkänna!! SAKNAR Torrevieja, Spanien!! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.