Varför… därför!

wpid-20131210_121404.jpg

Varför… därför!?! Nu har jag fått förklara några gånger via mejl jag får från er läsare varför jag inte skriver så mycket om julen. Det är som så, att Pluntisen har bestämt sig för att ta det lugnt i jul och nyår. Jag känner mera och mera att julen för mig – inte spelar så stor rolllll!
Varför? Jo, för att jag känner att julen är en stor påminnelse av en högtid då man ska samlas… vara ”glada” och vara ”familjära”.. vilket jag inte alls känner för. Jag känner att julen är en väldigt fin högtid, – trots mörkret ute, samtidigt som jag också känner att den ställer krav på saker och ting som gåvor av olika saker och ting.

wpid-2013-05-30-18.13.55.jpg

För mig handlar det om att se framemot lite ”ledighet” koppla av om det finns möjlighet till det och sen bli klar med pågående år, och inleda det nya kreativa året som väntar runt hörnet.

År 2014 kommer ju bli ett lite mera spännande år, då det är ett stort VAL ÅR. nämligen Europaparlamentvalet, Riksdags – , Region – , Kommunalval.
Jag har den stora glädjen att få möjlighet att bli nominerad till Landstingsvalet nämligen Region Skåne och till Kommunvalet 2014 i Åstorps Kommun.
Så nu gäller det att väljarna på olika sätt – får kunskap och vetskap om vad vi politiker har för vägnar och varför man just ska rösta på ”Den” personen och ”partiet”.

För mig handlar det om att få möjligheten att påverka politiskt på olika sätt. Påverka så att medborgaren och väljarnas röster blir hörda och lyssnade till på olika sätt. 🙂 Människan i fokus med andra ord!

Själv kommer jag att representera Socialdemokraterna. Vilket jag är väldigt glad och tacksam för att jag får möjligheten till.

wpid-20131207_140648.jpg

 

Det som jag känner är positivt och glatt med ”vintern” är snön som verkligen lyser upp Skåneland när den får ”ligga kvar”.

 

Så sammanfattning: Högtider för mig är värdefulla och viktiga, – dock handlar inte allting om gåvor och materiella saker utan också att kunna stärka och ge möjligheter och chanser till medmänniskor/medborgare som på olika sätt inte har det lika lätt i samhället.

Tillsammans är vi STARKA!! 🙂 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.