Sisådär 30 minuter kvar…

sen går Pluntisen på julledighet!! Mina kollegor har gått på jullov, men jag kände att jag ville få iordning lite till innan jag går på ledighet. 😉

2013-12-18 16.15.36

Så nu förbereder jag mig med det sista och har skrivit ut lite dokument som jag tänkte kanske försöka hinna läsa igenom under ledigheten.. om det finns tid för det… 😉 För jag kanske ska föregå med gått exempel och även jag hålla en bra konditionsvara inom läshastigheten för att få en god Självkänsla inom läsningen!!

2013-12-18 16.16.26

Innan jag går på Julledighet vill jag säga ett härligt kreativt tack till mina kollegor på HSO Malmös kontor – som på olika sätt förgyller och stöttar en framåt i olika arbetsprocesser 🙂 Jag ser framemot ett spännande och kreativt år 2014.

Nu gör jag ett julligt undantag och ger Er lite julmusik här!! 😉 Luta dig tillbaka 5 minuter och Andas och bara koppla av till All I Want For Christmas Is You med Mariah Carey, den perfekta avslutningen på verksamhetsåret 2013!!

Vi ses igen 2014 HSO Malmö med kreativa och härliga krafter 🙂 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.