Ikea är

nog ett av de varuhus inom som jag är väldigt flitig på att besöka 😉

image

Ikväll har det monterats ihop nya möbler för att jag ska få ett luftigt rum hos mina föräldrar… den korta tid jag hoppas att jag är inneboende hos dom!! När är det full fokus på att hitta ett jobb, få ihop ekonomi och kunna flytta till en av de större städerna i Sverige! Vilken vet jag ännu inte.. får bli där det erbjuds ett jobb 😉

image

Hihi, att öppna upp kartonger med innehållande möbel som ska monteras ihop, är alltid lika spännande! Ikväll fick det fort med monteringen av

image

bord och stol! Inget skrivbord?? Nej, inte just nu.. sitter heller vid köksbordet än vid mitt skrivbord. Tror dock att det höj och sänkbara skrivbordet kommer att monteras upp när jag får egen bostad igen 😉 Men just nu känner jag bara för att ha det så luftigt som möjligt!

image

Klockan slog precis 00:00, så snart väntar sängen! Ses imorgon och då kommer även bilder på ett organiserat skåp och några tavlor på vägarna!

Sov gott, ses o hörs imorgon 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.