Egentligen borde..

jag sova nu!! Klockan 01:35, men jag har hunnit gå igenom mejlen och även hunnit få rätt på turbulensen som hände på Facebook innan ikväll… någon kommenterade ett foto på ett sätt som jag verkligen inte kunde acceptera! Men nu är det upprätt!

2013-07-30 21.12.04

mitt i händelsens centrum tog jag mig till havet i Helsingborg, detta är den nog mest läkande platsen jag kan tänka mig… förutom skogen!?!

2013-07-30 21.12.08

Det var inte direkt en klarblå himmel, men en känsla av lugn infann sig ganska så snabbt när jag kom till havet och började andas!!
Helt ärligt, situationen på facebook satte igång lite känslor på sätt som jag inte kan beskriva, – men de lugnade ner sig snabbt igen. 😉

2013-07-30 21.12.25

Jag trivs verkligen vid havet.. vad sägs om att bo och leva vid havet? Vilken stad tycker du är staden du skulle rekommendera då? Just nu söker jag jobb överallt… helt ofattbart!! Men det är sant… vilket gör det hela ännu mera spännande och se vart man hamnar.. blir kanske en stor ny utmaning på flera sätt? Vem vet?

2013-07-30 21.13.14

 

Helt ärligt, denna brygga är den brygga som hjälpt mig att hela många gånger de senaste tre åren. Oavsett vilken tid på dygnet jag kommer hit eller vilket tid på året, är denna platsen ändå så ljuvligt härligt stilande!

Vad har du för plats som ger dig lugn ? ? Eller vad är det som kan få ner dig i varv och bli lugn ? 😉 Berätta, jag är nyfiken!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.