Vecka 6 och Februari månad

IMAG1288

 

Jaha, en månad av 2013 har passerat!! Var tar tiden vägen undrar jag? 😉

Denna veckan har jag tyvärr karensvecka från ersättningar från A-kassan och Försäkringskassan, då jag återigen blivit arbetslös och tydligen har jag varit väldigt duktig på att jobba extra på Biltema under 2011.

Anledningen till att jag är Arbetslös igen, är för att ABF MittSkåne avslutade min praktik i förväg.
Sedan ska jag ju BÖRJA PLUGGA 🙂 🙂 Om en vecka sitter jag bakom skolbänken och går kursen Social Mobilisering och Förändringsarbete på Socialhögskolan i Lund, så otroligt spännande det ska bli.
Där tänkte jag ta alla chanser som jag kan och nätverka och framför allt, köra på när det gäller mina tre olika projektidéer som jag vill förverkliga. 🙂 Det är delvis tre olika områden, samtidigt som det ändå är två.. lite svårt att förklara, då jag inte vill avslöja allt förmycket.

Så denna veckan, är planen att göra det första ”Offentliga” inlägget om filmproduktionen ”Vi hoppar i hagen” av Wesslansfilmproduktion och sedan så få en enhetlig mall för de olika Power Point som jag har i Vilja & Styrka 🙂 Därefter hoppas jag även få tid att läsa in lite av litteraturen som vi har inför kursen!! Så med andra ord… veckan är fylld av spännande händelser. Vilket jag är väldigt glad för!! Det kommer även flera spännande möten av olika slag, men dom tar vi under veckans gång!!

 

Dock finns fortfarande min utsträckta hand ute.. om hjälp med jobb eller praktikplats inom mitt kunskapsområde!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.