Uppdateringar . . :-)

Skärmklipp 130210

 

 

Jag gillar verkligen min nya härliga blogg Inifrånperspektivet 🙂 🙂 Har nu uppdaterat Erfarenheterna lite och jag har ändrat lite bilder på Vilja & Styrkas sida. Så nu känns det som om jag har suttit framför datorn för två veckor nu TiHi!! 😉

Börjar känna mig som en burk i huvudet, men jag har gjort relevanta och bra saker och är nöjd med helgens arbete framför datorn och de olika projekt!! 🙂

Tihihi, passar även på att länka till det kreativa filmprojektet som jag jobbar på tillsammans med Wesslansfilmproduktion 🙂 ”Vi hoppar i hagen”, vilket är HBT-relaterat. Igår när jag såg på GayGalan 2013 slog tanken mig – – tänk om ”Vi hoppar i hagen” kommer med som bidrag och nomineras till GayGalan när den är klar 🙂 Vilken glädje det skulle bli!!!!

 

Nu blir det mys framför tv:en innan sängen väntar!! Upp och hoppa tidigt imorgon inför kursen 🙂 Jippi, trevlig kvälllllll!!!!!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.