Söndagen

Idag har det varit lite varierande framför burken. Vilket har varit väldigt roligt!! Har idag gjort lite ändringar i Power Pointen för Vilja & Styrka och tänkte inom de kommande veckorna byta ut lite bilder på Vilja & Styrkas hemsida, under respektive föreläsning. Dyslexin i mitten – ska byta namn till Grundskolan eller ”sär”skolan 🙂

wpid-Screenshot_2013-01-01-12-51-30.png

 

 

DSC_0504

Möjligheter finns det gott om 🙂 Det gäller bara att vara beredd på dom. Imorgon måndag påbörjar jag äntligen den nya utbildningen/kursen Social mobilisering och förändringsarbete, vilket ska bli SUPERKUL 🙂
Skärmklipp 130207

Idag har jag suttit och läst mig till lite intressant information om Barnpartiet och skrivit lite noteringar kring olika saker, som jag behöver mera information om, hur vi ska jobba med framåt 🙂 Men som jag skrivit ovan, ALLT ÄR MÖJLIGT 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.