Papper till Digitalt

Vem var det som sa att det ”Papperslösa samhället” skulle infinna sig…??

IMAG1234

För några månader sedan hittade jag när jag surfade runt i Google Play – Appen: MD Scan
Med hjälp av MD Scan kan jag scanna in papper och på så sätt kan jag få kontroll på ett bättre sätt i datorn på alla dokument. Dessutom kan jag via PDF-filen, göra om PDF-filen till ljudfil och lyssna in olika texter.. på så sätt , underlättar det min vardag!

Screenshot_2013-02-02-16-54-59

IMAG1235

Så med andra ord, Google Drive är bästa omvandlaren och dessutom suveränt bra dokumenthanterare. Från Google Drive kan jag ladda hem dokumenten eller flytta dom via datorn och Driven och på så sätt sortera in dom i mappar på datorn hemma 🙂

Har du några tips och idéer att berätta som kan underlätta vardagen på olika sätt?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.