Om några timmar….

Skärmklipp 130202, Melodifestivalen 2013 - Karlskrona

 

Om några timmar… drar årets första deltävling i Melodifestivalen 2013 igång. Jag har lyssnat lite kort på låtarna för dagens deltävling och jag måste säga . . . att än så länge har jag inte hittat något Waooo ännu!! Eller kanske lite We´re Still Kids . . . .! ? ! ?

Min tanke är i år att vi behöver hålla betydligt högre klass på vart Euro Vision Song Contest bidrag då vi är värdland i Maj 🙂 Speciellt roligt hade det varit om någon från Deltävlingen i Malmö vann i Globen och kanske den stora turen att även vinna årets Euro Vision Song Contest för 2014!! 😉

 

Har du hittat någon favoritlåt från dagen startfält? ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.