Ny kullllla

ImageResize

 

 

Jahaaa, det var det ett nytt steg i en ny kulllla!! Vad ska man säga egentligen? Under mitt effektiva och arbetssamma år 2011, lyckades jag jobba till mitt ett nytt arbetsvillkor – vilket för min del innebär att jag återigen är tillbaka  i A-kassans händer… från JOB:en till A-kassan…

Så på min vardagskalender står det nu i ordinarie tur Jobbsök. Egentligen undrar jag vad det är som händer och vad det är för mening med att bollas mellan två olika system? Det är TUR ATT JAG ÄR STARK och envis som jag är och att jag har ett otroligt stort tålamod.

Dock finns det gränser på allt!! Då jag är väldigt ärlig för att just kunna hjälpa andra medmänniskor också framåt, så är jag nu ärlig och berättar att jag har kodningen 92:a i AF systemet, vilket innebär: Olika funktionsnedsättningar men oftast Dyslexi. Idag fick jag en ny kodning som är 61:a i systemet, vilket är kodningen för Psykisk funktionsnedsättning… som jag har fått efter Butikshändelserna… rånet och hotet.

 

Jag är nu ute efter nya utmaningar på olika sätt. Kan du hjälpa mig? Jag är grym på struktur, organisering och framför allt – att hitta det positiva i att hjälpa olika medmänniskor med funktionsnedsättningar framåt. Enligt mig, ger en funktionsnedsättning en styrka framåt och något som man kan använda sig av i många olika situationer. 🙂

Jag är återigen arbetslös – då jag tror att det väntar en riktigt stor utmaning… som jag ännu inte har kunnat sätta fingrarna på. Mitt nästa kliv är – kursen: Social mobilisering och förändringsarbete. Den ska bli otroligt rolig att gå 🙂

Så ja – en dag i taget och framåt ska jag..!! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.