Uppfriskande kraft

angen-poangen

 

Idag känns det som tisdag.. men som tur är det torsdag!! 😉 Sen i måndags har jag gått omkring med en konstig magkänsla av något slag.. nu som varit inne och kolla under Erfarenheter och Visitkort, har kanske lagt märke till att min praktik på ABF MittSkåne avslutades tidigare än beräknat! Varför?? hoppas jag få reda på imorgon när jag besöker min handläggare på Arbetsförmedlingen.

 

Just nu känner jag att jag behöver Uppfriskande Krafter och energi!! Nästa vecka tänkte jag egna så mycket tid som jag bara kan inför Kursen/Utbildningen som jag ska gå på Socialhögskolan i Lund 🙂

Den kommande kursen heter Social mobilisering och förändringsarbete. Tänk att Pluntisen tar ett kliv inom Högskolan 🙂 ÄNTLIGEN!!! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.