Vecka 3

IMAG1084

 

Inleder veckan med att berätta att jag haft en datorfri helg, fast vi varit hemma.. helt underbart nu när jag tänker efter!! 🙂 Vi var ute på en solig vintrig promenad igår och gick längs en promenadstig som gick längs järnvägsspåret i Central delarna av Malmö. Älskling berättade lite om spåret och hur olika saker fungerar, riktigt roligt och framför allt, intressant!!

Tihi, det roliga med promenaden igår, var den också att jag glömde telefon hemma.. vilket inte tidigare hänt mig. Dock var det väldigt avkopplande och en härlig promenad med mitt fina hjärta 🙂

Nu stundar en ny vecka, spännande utmaningar och roliga och inspirerande möten denna veckan. Början veckan med ett förmiddag i hemmet, där jag sitter och läser och verkligen får ta in informationen på en nivå som för mig känns bra och intressant!! 🙂

 

Solen skiner, en ny vecka har startat och jag LEEER 😉 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.