Ministeravhopp igen!!

Skärmklipp130121

Det första som står när man slår upp nyhetssidan på Sydsvenskan idag, möts man av att Jämställdhets- och biträdande Utbildningsministern Nyamko SAbuni (FP) avgår från sitt uppdrag i Regeringen!?!? Vad händer undrar jag? Varför begär man entledigt från sitt ministeruppdrag mitt under en mandatperiod?

NyamkoSabuni_820369c

Jag önskar en duktig Sabuni lycka till med kommande uppdrag och jobb. Ska bli intressant och spännande att se vem som ska fortsätta i hennes roll framåt som minister?? Kan ju bara hoppas att det blir en ny ”kvinna” som vågar ta an rollen och fokusera framåt!!

(Anledningen till ”  – ” – tecknen är för att jag inte vill definiera någon i ett visst kön..  och har även med min HBT bakgrund och tanke att göra)

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.