Sociala medier

Tidsprioritering, hur gör du för att ”prioritera” din tid mera om dagarna? Det är en frågor som jag gått och funderat på ett tag, som blir mera och mera fundersam över!?!

Enligt mitt tycke, är de olika Sociala forumen väldigt tidskrävande har jag insett.. man lägger ner allt mera och mera tid och till sist lever man i det! Nu har jag med denna nya bloggen/hemsida, Inifrånperspektivet bestämt mig för att ändra på det. Nu uppdaterar jag mig via Inifrånperspektivet och länkar, dom gånger som jag känner för det till de Sociala sidorna. På så sätt, tror jag att jag når ut mera! Eller vad tror du?

Om man ska tänka ”marknadsföringssyfte” tror jag också att det blivit bättre nu, då jag köra via Vilja & Styrkas domän, då är det marknadsföring samlat på ett ställe, eller åtminstone via en ”domänadress”. Dessutom är det mycket lättare att ha koll på saker och ting via sin egen sida, och kunna bestämma över materialet som sprids via sitt eget än via en Social media. 🙂

Skärmklipp FB 130108

Facebook, har du ett Facebook-konto, hur mycket tid lägger du ner på det? ? 

Skärmklipp G+ 130108

Använder du dig utav Googles tjänster, så som Google + ? ? 
***
Skärmklipp Linkedin 130108

 

Det ”Profesionella nätverkssidan” LinkedIn, är du använder utav det?

Som sagt, ”tidstjuvarna” är många och det tar tid att inse fakta vid vi egentligen lägger vår tid!! Jag bestämde mig i höstas 2012, för att bygga upp Inifrånperspektivet och ha aktuella och relevant information här utåt och dessutom utnyttja möjligheten att bygga upp en ny blogg. Vad tycker du om det? ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.