21 dagars förändringstid

Skärmklipp 130107

 

 

En av mina nätverksvänner jobbar med organisation och förändringsarbete. Otroligt roligt och intressant. När jag lyssnade till skrivbenten Eva Janséns föreläsnings i höstas i Helsingborg, insåg jag en aning om 21 dagars förändringsperiod. 21 dagar kan verka lite konstigt, men jag tror verkligen på det!!

Det också som bilden säger;;; att ha mål och uttålighet och framför allt, vara beredd på en förändring i den aktuella situationen.

21 dagar kan många tycka är långt tid, men om man har motivation och tålamod fungerar det. Jag har några planer som jag vill förverkliga, och jag har en skarp magkänsla på att jag kommer att klara det 🙂 det vill säga motivation! 🙂 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.