2,5 år på hormoner

Nu har jag tagit 10 Pamorelin sprutor, vilket betyder att de 10 sprutorna har hjälpt mig att gå från det ”manliga” jaget till mitt NYA KVINNLIGA Kim <3

Att gå på hormoner från 37 års ålder har gett mig en ny vuxen tonårsprocess. En process som innebär både kroppsliga förändringar, vilket jag är väldigt tacksam för. Samtidigt som det också inneburit många olika påfrestningar i humöret… några extra stora och några mindre! 😉

Min omgivning och vänner brukar säga.. det är stor skillnad från Mia-Jonas till Kim. Vilket jag också är tacksam för, samtidigt som också jag också börjat inse på ett transformatiskt sätt, hur den ”röda” veckan troligen kan vara..

Att bli transkvinna är det bästa jag gjort. Få känna att jag är i mitt rätta jag och framförallt få bära de kläder som verkligen är Kim 🙂 <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.