Till och en

början måste jag bara skryta lite grann, vilket är bra Pluntisen tycker är bra och nyttigt! 😉

Klockan 10:50 möte jag upp Sara på Väla, hyfsat mycket folk och ja – det var kö i de flesta butiker.. Undrar var allt detta folk är i vanliga fall?? Med andra ord… det är helg och Pluntisen har varit igång sen 09-tiden 🙂

image

Sen reagerar Plunteman varje gång.. Men idag när köerna växer som de gjorde och det är stod ”manligt och kvinnligt” på toaletten.. var väljer Hen att gå?

Helt ärligt, då börjar flera och flera center börjar med att ha unisex toaletter, varför kan inte ett av Sydsveriges största och populäraste center Väla också följa med i denna viktiga utveckling och ha unisex toaletter??

Två inlägg i ett!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.