Måndagsförmiddagen

för Pluntisen del är troligen räddad..! 😉
image

Pluntisen sitter nu på en av Sveriges kanske minst ”populära” myndigheter, samtidigt som den är så otroligt viktig, nämligen Arbetsförmedlingen.

image

Det är när man sitter här med X-antal andra medmänniskor i liknade situationer som tankarna kring mera ”utbildning” på högre nivå slår mig… ska Pluntisen ta tag i studierna, springa inom på Komvux och läsa upp resterande betyg utan att få ”hjälp” av samhällssystemet då Komvux tyvärr inte ingår i ”obligatoriska hjälpmedelsstöd” om man har någon Funktionsnedsättning..?

Som det känns just nu vill Pluntisen bara få ett jobb så att kan komma på benen igen jag starta upp på nytt! 😉

Jag känner mig positiv, glad och framåt – och tror säkerligen att jag skulle klara av studier, frågan är väl mera.. ska ”Alla” behöva högre studier för att ta sig framåt?? Eller är det kanske som så att det finns andra möjliga vägar framåt för att hantera och ta sig fram på arbetsmarknaden och yrkeslivet!!

Jag hoppas verkligen på positiva resultat och framgångar på olika sätt 2014 🙂

Livet ger ständigt nya Möjligheter. Livet är ett äventyr!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.