Uppföljning och uppdatering

kring hur det går i Jumping in the Fields/Vi hoppar i hagen. Vad är det som händer? Står vi still eller?

Skärmklipp131111
Som projektledare skulle jag vilja säga som såhär.. det rullar pååå framåt, – det händer småsaker hela tiden och nästa varje vecka tar vi olika steg framåt. En del roller är tillsatta andra är under arbetsprocess.

Jag som projektledare ska även bli duktigare på att följa upp med stora som små händelser här på bloggen. Detta för att det är många som hör av sig till både mig som Projektledare och till Daniel Westin som är Producent.

Under de kommande veckor hoppas jag som Projektledare kunna sätta mig ner med en del av medarbetarna i filmteamet och ha möte hur vi lägger upp allting inför Piloten som vi hoppas få klart under våren 2014 (mars-maj).
En av anledningarna till att tiden dragits ut är för att vi inte hitta rätta ”karaktärerna” för filmen. Då vi hoppas och jobbar för att filmen ska bli ”stor” och kännbar på olika sätt, – behövs det hittas personer som vi känner brinner lika mycket för HBTQ-frågor som vi i filmteamet.

Filmen berör ett område som verkligen är viktigt och för att få till den på det sättet som vi vill – krävs väldigt mycket förarbete och detaljplanering på ett sätt som vi utvecklar hela tiden, vilket också leder till lite längre planeringstid!

Men inom kort kommer flera uppdateringar!!! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.