Nätverk ger

resultat på olika sätt!!

Skärmklipp131112

 

I början av oktober vad jag tillsammans med Afasiföreningen Malmö/Lund med omnejd på Hjälpmedelsmässan. En intressant Mässa i Malmö och verkligen behövlig för att synliggöra olika funktionsnedsättningar på olika perspektiv.

Under de två mässdagarna gick jag omkring bland montrarna och lyssna de in olika Assistentföretag, stora som små och vid en monitor passerade jag ett Visitkort där det stor MITTFUNKTIONSHINDER.SE och jag blev så otroligt nyfiken. Jag har nu kollat upp det och Waoo!! så intressant och tilltalande sida. Verkligen en varm rekommendation. En sida med repotage och bloggare med Inifrånperspektiv. 🙂 Det gillar ju jag!!

Nu har jag precis varit i kontakt med MITTFUNKTIONSHINDER.SE och troligen inom en kort framtid kommer jag att bli en av deras bloggare ur ett Dyslektiskt perspektiv!! Så – klicka in på sidan och börja läs redan idag! Det är verkligen en varm rekommendation!! Vi ses där…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.