Kraft, kraft – – – kraft


(YouTube, klippet

Vissa stunder vill man bara drömma sig bort… idag är en sådan dag!! Torsdagseftermiddagen var tuff – men fredagen blev tuffare.. men ändå samtidigt lättare! Musiken är min räddning – speciellt låten ovan med en av världen snyggaste manliga artister 😉

Igår tog jag ett tufft beslut som jag hoppas kan ge mig krafter till andra saker som jag är involverade i. Nämligen att släppa taget om Jumping in the Fields som projektledare. Detta av den anledning att jag kände att jag inte fick det utrymmet som en projektledare behöver i ett projekt.

Inatt har jag knappt sovit någonting då jag funderat på en del andra idéer som jag har inombords som nu ska ut och på olika sätt förverkligas. 🙂 Med andra ord, så hämtar jag ny krafter i stunder och händelser där man känner energi och Power. Vilket jag kommer att göra!

 

Nu vill jag önska produktionstimet för Jumping in the Fields Lycka Till och jag ser framemot att få följa med på filmresan ifrån ett fans perspektiv!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.