:-) det ingår i

2013-11-05 10.20.28

att låna sina kära föräldrars bil! Nämligen att lyssna på dessa gamla goa låtar (som finns bifogade i inlägget via YouTube) inom Dansbandskulturen och historian i musiken och bildspelen. Faktiskt en helt härlig känsla.. som får en att drömma sig bort 😉

Lyckliga gatan!! Det var en låt som min farfar alltid spelade!! Tänk så mycket nostalig det finns och egentligen så sällan som man tänker på det… tänker att sätta sig i en tidsmaskin bakåt – så otroligt spännande det skulle vara!!

Leende Guldbruna Ögon, – jag bara älskar denna låten på så många sätt!! Tänk dig att köra framåt – och få möjligheten i tankarna stanna upp och få lyssna till musiken som man sällan tar sig tid till!! Men när man kör bilen ovan.. då tänker man och tar man sig tid att lyssna! 🙂

Aj Aj Aj, – bara du i mina tankar!! Ja, vem jag tänker på… det får ni själva avgöra.. den bjuder jag på så att säga 😉 😉 Tänk denna musik får mig att börja leee och tänka framåt, vi har ett väldigt stressat samhälle och vi bara springer på utan att njut av kultur och musik!! Nä – det måste bli en bättring på det 🙂

Sen måste ju Pluntisen erkänna och säga som så – Zekes har ju söta musiker!!

Kulturellt inlägg till max med andra ord!! Variationer är trevligt!! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.