Vädermakterna påverkar ekonomin…

ooväder

Lite färgklick behöver vi allt nu… vilket höstrusk det är ute… regnet öser ner och det blåser en del!! 😉

Jag blir allt lite konfunderad över en sak.. Väders makter gör sig synliga idag!! Trafikverket har nu beslutat att stänga ner sina järnvägsspår runt omkring i Skåneland. Vädrets makter har ännu en gång vunnit!!

oväder

 

 

Mitt under allt detta pågår Skånetrafikens 2 veckors Gratisresor för några x-antal utvalda resenärer i Skåne. Så stänger man ner kollektivtrafiksystemet mitt under detta.. Se HÄR!!
Vad ger detta för signaler? Jag menar.. VEM BETALAR DE SKÅNSKA MEDBORGARNAS LÖNER – när myndigheten Trafikverket stänger ner dela av kollektivtrafiken för att Skåneland inte är upprustat för att klara av lite vindar och regn. Nu menar jag inte att vi ska utsätta människoliv för fara. Absolut inte!! Men några gränser måste de ju finnas eller? Det finns ju arbetsuppgifter som behöver utföras och många av de är ju beroende av tåg och buss för att ta sig till och från jobbet..!?!?

Som sagt, betalar TRAFIKVERKET inkomstförlusten för medborgarna,  för att man behöver åka hem tidigare, då myndigheten bestämt sig för att stänga ner järnvägen under x-antal timmar? eller är det mening att man ska ha det med i sina beräkningar – att jobba efter väder och vind?

Skärmklipp131028

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.