Tänkvärd uppskattning

BAlonger

 

vissa dagar behöver man bara mera energi än andra! Jag har nu i två dagar varit trött och seg… inte för att jag vet varför? Men nu sitter jag och går igenom gårdagens mejlutskick med härlig Veckoinspiration! Gårdens härliga inspiration är väldigt tänkvärt ifrån den yngre generationens ögon. Nämligen att få höra och läsa av sina klasskamrater hur uppskattade och betydelsefull man är för sina medmänniskor. Vilket visade sig ge avtryck lång tid framöver!

En tanke som slår mig nu… hur duktiga är vi på att göra sådana saker i vuxen ålder? Skriva papperlappar med några fina ord som kan Ge sådan glädje! 😉

Här är länken till inspirationen från Klassläraren!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.