På benen

igen och lite Rosa kraft 🙂

image

Idag har jag ägnat delar av lördagen att försöka ”återställa/få rätt” på min företagskalender som tyvärr raderats bort av någon anledning… så jag har känt en mindre ”Kris” om man ska uttrycka sig milt..!! Jag kan ju erkänna att jag hellre tillbringat min tid idag till #Skolvåren i #afkMalmö. Får bli vid nästa event!
Ni som deltagit, får helt enkelt uppdatera mig 🙂

image

Efter att ha suttit flera timmar idag vid datorn och framförallt Google och försökt på olika sätt få rätt och att komma ihåg möten i en ny och ”rekonstruera” tankar och komma ihåg möten så känner dig Pluntisen ganska så färdig för dagen!

Har även skickat mejl till en hel del medmänniskor för att dubbeltjecka möten som är inbokad. Det börjar bringas lite mera klarhet!

HAR DU OCH JAG ETT MÖTE INBOKAT DE KOMMAMDE TVÅ VECKOR SOM BÖRER NÄTET ELLER LIKNANDE, VORE JAG TACKSAM OM DU ÅTERKOPPLAR TID, PLATS OCH DAG TILL MIG!

Men nu är det kväll och dags att släcka för dagen.. det kommer ju en dag imorgon också som jag hoppas solen tittar fram på 😉

Ses och hörs imorgon! Plunteman-kram till Dig 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.