Förmån eller begränsning

Utvald_digitala-tänket-640x250

 

det är en fråga som jag har börjat ställa mig. I det avseende om alla Social sidor, – så som Facebook, Twitter, YouTube, Skype, Google, Apple med flera..

Jag har länge föredragit att ha så mycket som möjligt samlat på ett och samma ställe.. för att underlätta och framförallt, må bra och ”slippa stressen”.
I fredags när min ena kalender ifrån Google ”försvann”… eller vad som nu har hänt..? ingen aning. Men jag har börjat inse att vi lever i ett ”skört” samhälle där vi bygger upp mycket via de Social sidorna på olika sätt. Vi går allt mera över i teknikens tecken och framförallt förlitar oss på att ”det ska fungera”!!

Tillgängligt och framförallt, – hur tillförlitligt är tekniken vi har omkring oss? Är det som så att vi ska köra ”BackUper” mera och mera eller är det ”säkert” som det är?

Jag uppskattar och gillar ENKELHET i all sin ära. Ju enklare det kan bli, ju roligare blir det och det är därför som jag är så stor Google och Andriod-fan som jag är. Mycket för att kunna samla mina mail:ar i en inkorg och ha flera kalendrar i en.. (där ser ni hur det gick..). Men i sin stora helhet så trivs jag med tekniken jag har i min hand och framför mig, fast jag sen i fredags känner mig lite osäker kring hur man kan ”garantera” sig för att inte samma sak händer igen.

 

Hur gör DU? Vad använder Du dig av för teknik för att känna trygghet, enkelhet och framförallt, Lättillgänglighet? 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.