De väljer de

bästa säger de..!! Comviq är ganska så duktiga med att gå ut med matnyttig information ofta, – ge sina kunder direkt information. Detta uppskattar jag verkligen, vilket ger en större Tillgänglighet med information på mail!

SkärmklippInf.

 

Jag har nu ringt med Comviq i ungefär 10 månader och jag kan redan nu säga som såhär! Det är bland de bästa Operatörerna jag varit med om. Bra täckning, kanske kan bero på ovanstående att man samarbetar med andra Operatörer på marknaden men också att de är grymt billiga. Det är många år sen jag hade så ”billiga” telefonräkningar och var så nöjd med en Operatör.

Sen finns det ju en mindre bra sak med Comviq som gör att en del kunder kanske ”backar”…! det är för att dom inte har någon Kundtjänst på telefon eller några butiker att besöka. Man använder sig av kommunikationssättet Chat på nätet via hemsidan. Om det är Tillgängligt eller inte.. det kan vi diskutera!?! Men som Operatör är de billiga och har bra täckning som jag upplever det, med tanke på ovanstående ”bild/reklam” bör de ju vara bra!! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.