Nya insatser ger…

nya möjligheter!! Eller vad är det som man brukar säga?

BILD till Inifrånperspektivet
(Klicka på bilden för mera information på PDF-fil.)

 

Nu närmar sig valåret… i september 2014 är det återigen dags för den stora frågan.. blir det röd/grönt eller blått vid makten den kommande tiden 2015-2018? Jag ser mera och mera för varje dag som går att Regeringen via sina utskick av olika nyheter och informationer påbörjar nya insatser och framförallt ger nya möjligheter på olika sätt.

Jag tycker absolut att denna nya insats ger nya möjligheter och att partnerna kommer överens om nya vägar för medborgaren. Men jag undrar – varför kommer dessa insatser nu… precis året innan valet? Valtacktik på olika sätt?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.