Mötestisdag

Vilken intressant och kreativ tisdag 🙂 Dagen började efter några få timmars sömn… då jag sov halv dagen igår på grund av migränen..

Men Pluntisen klev upp 05:45 idag, solen började skina mellan molnen och jag kände att det väntade en kreativ dag!!

2013-09-10 07.49.03

Först började jag dagen Kl 08 på Arbetsförmedlingen i Staffanstorp, möte inom FINSAM och därefter hade jag och min handläggare ett möte som lett mig till en ny praktik inom Afasiföreningen Malmö/Lund och på HSO Malmö. Vilket börjar på måndag! Ska bli spännande att få vara föreningsutvecklare och se hur och vad jag kan bidra med inom föreningsverksamheten för att utveckla Handikappsfrågorna … eller som min handläggare på AF sa, Funktionsnedsättningsutvecklingsfrågor!!

2013-09-10 11.37.23

Efter AF – mötet fortsatte förmiddagen på Rådhuset i Staffanstorp inom mitt uppdrag på FINSAM.

2013-09-10 11.37.42

Pluntisen är på språng mellan FINSAM i Staffanstorps och påväg till bilen för att köra till Malmö Stad Brukarinflytande. Där vi var tre Brukarambassadörer som representerade projektet och besökte Malmö Stads Råd – och Stödteam inom Sexuell konsumtion på olika sätt. Ett väldigt givande och intressant möte – vilket kommer att fortsätta i en ny arbetsgrupp troligen?

2013-09-10 12.40.10

Jag tog med mig lite olika broschyrer och har även gjort en PDF-fil utav det hela… så att man som ANONYMT (om man känner för det) kan kontakta de Råd och Stödteamet för rådgivning…

2013-09-10 17.48.19

 

2013-09-10 17.59.56

Hihi!! Det märks att man bara sovit några få timmar inatt… Pluntisen börjar bli trött och det finns fortfarande mejl som behöver besvaras!! Så det är bara till att fortsätta en liten stund till med jobbet framför datorn på HSO Malmös kontor!! 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.