En Reflektion och positiv

tanke som sprang på mig… nu när jag i lugn och ro körde till Malmö, bara att tempot hela tiden ökar. Vi människor stressar och ger varandra kanske inte ”utrymme” två extra minuter för att Stanna Upp – lyssna och ge varandra Två extra minuter när det kanske behövs som mest??

image

Ibland eller rättare sagt…. ganska ofta får jag göra Duktig och har grym kompetens inom mitt yrkesområde, vilket jag är glad för! Inte för att skryta… (skryta är bra för Självkänslan ;-))

Men hur ofta stannar vi egentligen upp – LYFTER luren eller tar telefonen skickar ett sms och säger till någon annan person i vår omgivning – Du är Grym och du är en fin Vän?!?

Tänk att få ett sms eller ett spontant telefon samtal med frågan hur det är och meningsfullt få höra orden: Jag tycker du är grym på…. Tänk, det kan ju förgylla hela dagen eller bara ge en extra energi 😉 detta ska jag börja göra mera spontant nu!!

Nu önskar jag dig en kreativ och rolig tisdag, nu börjar Pluntisen sin dag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.