Lite felkörning men

ändå inte!! Nu när jag är påväg att köra ifrån Göteborg så sa min magkänsla till mig att greppa tag i känslan om  Göteborg 🙂

image

Efter att ha kört lite fel… men ändå rätt, så hittade jag hit, nämligen till Önnereds Brygga!! Fråga mig inte hur..? Men min magkänsla sa,, kör kör och kör 😉

image

image

Vilken fantastisk plats, så mycket fina minnen jag delar och så mycket kärlek det kan finnas!! Nu ska jag låta tiden få sitt rum, vilket är viktigt i olika aspekter. Det är inte det lättaste när känslor, hjärnan och magkänslan säger olika saker om samma sak!

En sak är dock säker, att jag är stark! Men jag behöver bli mer stark och inte låta känslor spela in och över i olika lägen!

image

Denna härliga vy, fick jag se förr troligen exakt ett år sen med Fredrik då vi möte upp Anna här!
Att nu komma tillbaka hit, utan Fredrik eller möta upp Anna… det var inte enkelt – men det är fina minnen och magkänslan sa att jag idag skulle besöka denna platsen, vilket jag hoppas få möjligheten att göra snart igen…

Nu bär det av till Skåneland igen!! Ses snart igen Goa Go:ttteborg 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.