Det finns tydligen

en mening med att det är just nu som jag ska börja ta tag i mitt liv på olika sätt? Nu när jag sitter och går igenom mejlboxen riktigt rejält och verkligen tar tag i saker och ting.. går igenom mejl och läser Inspirationsbrev från olika kända person som jag prenumerar på… inser jag vikten av att börja reda ut saker och ting… ta tag i saker och ting och framför allt, – låta den kommande tiden få sitt space för att återuppta marken som jag bara ”gått ifrån” 😉

Skärmklipp1308200

 

Jag har precis suttit och läst igenom Kay Pollak måndagstips nr 49!! (jag vet.. att det är tisdag ;)), – vilket gav mig många tankar… framför allt kring hur man tänker och kanske i tuffa och tunga tider,, lägger över saker och ting på andra medmänniskor omedvetet!!

Det är kanske även nu som man börjar vakna upp och inse att det verkligen är dags att greppa tag och ta fasta på vart jag vill och hur jag vill jobba? 😉

Säger – – Tack för inspirationsbreven från olika håll, både på Effektiva Arbetsvanor och andra brev som gör att man börjar tänka framåt!!

 

Du vet väl om att du är Grym och värdefull som Du är 🙂 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.