Politikerlobbyn

eller vad är din åsikt om Almedalen?

Almedalen-hjärtat

 

Jag sitter och lyssnar på Almedalsdebatterna via tv:en och måste väl erkänna och säga.. politikerna från de olika partnerna, pratar om varandra på ett sätt som jag känner inte är helt acceptabelt!?!

Om vi olika politiska partier vill ha flera medlemmar och väljare? Hur ska vi då lyckats med att få flera väljare till oss.. om vi håller på att motarbeta varandra och enligt min uppgift ”smutskastar” varandra?

Jag känner att vi behöver arbeta betydligt mera med Människan i Centrum och låta varje individ utvecklas på olika sätt 🙂 Vem pratar i Almedalen egentligen om människan? Berätta det för mig är Du/Ni snälla?!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.