Kunskapen är . .

nyckeln till många väldigt intressanta medmänniskors framgångar! Jag har nu precis haft ett väldigt intressanta möte med en företagare/entréprenör inom skolans utveckling, vilket var otroligt intressant och roligt!

7vkgoy6qlgvzmnuqi7jcxg
Förmiddagens möte gav gav mig en eftertanke som det var bra länge sen jag hade.. nämligen ”kunskapen och kompetensen är nyckeln till framgång”.
I min ryggsäck har jag många kompetenser, färdigheter och framför allt – en för mig väldigt viktig och betydelsefull erfarenheten, nämligen Gymnasiesärskolan. Jag har genom min skolgång fått lära mig att hantera min dyslexi, – på olika sätt och nivåer som jag sällan får möjligheten att uppleva hos många medmänniskor. Vilket jag gärna skulle vilja uppleva!

Jag går ”min väg framåt”… Den är inte den rakaste, den är inte alltid lätt – men det är otroligt imponerande och lärorik. I februari – mars fick jag förmånen att gå på Socialhögskolans Mobiliseringskurs, vilket gav mig mina första 7,5 hp. De som jag drömt om att få ta och framför allt, – de som kan locka mig att ta ytterligare steg inom ”högre utbildningsnivåer”!

Min kunskap, kompetens och min Självkänsla är att få möjligheten att stärka andra medmänniskor längs vägen, ger mig styrka, lika så som de stärker mig genom olika möten.

Förmiddagens möte har fått mig att inse att min kompetens är guld värd och framför allt, – att jag ”vågar” ta för mig 🙂

Jag känner mig så grymt stolt och stark, att jag är den jag är!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.