Kl 16:20, är

wpid-200806121304.jpg
det 6 år sedan Pluntisen för första gången tog klivet ut från Gardroben, vilket är helt fantastiskt! 🙂 Så många härlig befrielsestunder det varit över att jag kan vara Mig Själv och framför allt, – inte behöva ”leva” med en jobbig känsla av att ”hoppas ingen kommer att jag är bög”!!

Samtidigt som jag på olika sätt känner stolthet, vill jag också skicka styrka till Alla er som ännu väntar på att få ta steget ut..
Genom mina HBTQ år har jag träffat många medmänniskor som bett mig förklara, vart jag fick min styrka ifrån?

Mitt svar är: av att jag inte orkar vara ”hemlig längre”. Att få leva öppet HBTQ liv är för mig en väldigt stor befrielse, väldigt härlig känsla att få vara mig själv och framför allt, kunna säga att jag är Den jag är 🙂

Styrka, Värme och härlig Kärlek till Er alla som behöver det 😉 Styrkan finns inombords!!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.