Glass i

solen tillsammans med fina Fredrik!

image

Helt ärligt måste jag säga som så… det känns mycket lättare att träffas, prata och umgås som goda vänner! Absolut finns saknaden efter de fina stunderna som vi haft tillsammans, men samtidigt behöver man erkänna och göra det som man mår bättre av… nämligen gå skilda vägar och umgås och vara social som goda vänner 😉

image

Härliga Helsingborg är nog en av de finaste storstäder som jag vet, förutom Göteborg!! Tänk, vilken energi havet ger och vad solen ger en energi 🙂

image

image

Helsingborg eller Göteborg – jag får väl se vilken stad det blir som jag bosätter mig i 😉 Eller har ni någon annan favoritstad ni rekommendera, – där det finns trevliga sociala platser och Hav och natur nära till hands?!?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.