Första ”lill-lördagen i juli

vilket Pluntisen fick inleda med ett inplanerat besök på AF!! Det gick ganska så fort.. fortare än vad jag tänkt mig!! 😉

2013-07-10 10.03.26

Efter AF var jag på praktiken på FINSAM och fick lite nya arbetsuppgifter.. vilket innebär att jag nu ska bli mera insatt i verksamheten och vara med och skriva lite dokument! Sånt gillar jag!!

2013-07-10 11.24.49

Jag hann innan jag körde tillbaka till Malmoue, med en runda i solen som var framme då. o de var varmt ute med att koppla av lite på en plats som får mig att tänka och landa lite även här i Öresundsregionen… inte lika ”exotiskt” som skogen.. men ändå en känsla för att balansera upp saker och ting..

2013-07-10 11.25.10

framför allt, hitta tillbaka till styrkan, värmen och energi igen 😉 De senaste två veckorna har jag gått

2013-07-10 11.25.29

uppåt (liksom bilden ska föreställa.. uppåt)  i humör och balansen i Självkänslan, vilket känns väldigt bra! 🙂 Jonas eller Mia-Jonas börjar komma tillbaka till sin form? Kanske kan de bero på att jag fyller 29 om några dagar och tar ett nytt mognadssteg framåt?

Vilket som, så känner jag mig mera och mera på banan… nu ska jag också bara få in bättre ”dygnsrytmer” igen.. Jag skulle önska ha kraft att gå upp 06:30 och kunna påbörja dagen 07:30.. ut o gå och sedan köra till jobbet!! Köra full fart på jobbet 08:30-17 och sedan hålla kväll med ett motionspass.. besvarar mejlen framför nyheterna… om ingen trevlig vän, eller något nätverk skriker ”PLUNTEMAN”.. var är du,  – ska vi träffas?? 😉 😉 Som sagt!! Jag gillar att vara igång och vara Social.. det är liksom jag!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.