Eftermiddagen i

Lilla Beddinge hos Mibson!

image

Maria har i eftermiddag fått hjälp med sin nya Google + och så har vi pratat coachning 🙂

Helt fantastiskt mysig inskärmad och trevlig trädgård, med många möjligheter.. som exempel en pool? 😉

image

Trädäcket utan köket, ett sådant idylliskt som jag sett på film, har jag nu även sett hos fina Maria! Vilken otroligt bra coach hin är. Lyfter upp en, peppar en och ger en råd framåt, precis vad jag behövde idag!

image

Hi hi, det är och har varit otroligt soligt och fint väder ute idag. Pluntisen verkligen avgudar denna härliga värme, möjligheten att få tillbringa mera tid utomhus och framförallt – bara kunna sitta i solen med en härlig bok. 😉 Hade dock varit trevligt med en behaglig pool, att kunna simma omkring i!!

Maria, ett stort tack för din pepp och vägledning framåt 🙂 Det ger ännu mera energi!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.