Referensgruppsmöte Unga och Aktiva i Europa – Region Skåne

20130409_160829

 

(På bilden: Eva Broms, – Framtidsverkstäder)

Nya steg framåt inför Konferensen den 20 maj som ska involvera Unga i Region Skåne och även politiker och tjänstmän!! Unga och Aktiva i Europa.

Till eller inför konferensen är det vi i referensgruppen som ska kläcka kloka och intressanta idéer, vara kreativa och försöka hitta ”lösningar” på delaktigheten för många ungdomar i Region Skåne!! Vilken utmaning, men grymt roligt och engagerande.

Inför konferensen har vi idag bestämt att vi ska ha en mindre Workshop den 2 maj, för att ”mobilisera” oss och hitta intresserade person i åldersgruppen ”17-30” som är intresserade av att VARA MED OCH PÅVERKA! 🙂

Sedan går huvudkonferensen av staplen den 20 maj, då vår förhoppning är att politiker tar till sig någon/eller några av våra projektidéer och hjälper oss i referensgruppen att göra de verkliga för att bygga nya arbetsbroar och möjligheter framåt!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.