Nytt spännande kunskapsområde

image

I måndags var jag på möte eller kanske även kan säga Studiebesök 😉 på RetCorr och det var väldigt lärorikt och intressant!

image

Jag fick lite papper, undersökningar och annat spännande material med mig hem, att läsa igenom och framförallt förstå.. vilket är otroligt spännande!

image

Så nu är min utmaning att läsa texten och ta till mig alla dessa för mig, nya och spännande ord 🙂 Har börjat strycka under i texten, – för att se leta mig framåt i ordförklaringar och på så sätt lära mig nya områdeskunskaper!!

Sånt här gillar jag, att mitt kunskapsområde kan gå in i något annat nytt område, – där man på olika sätt lära sig nya saker.. Speciellt när det gäller sammankopplingen av dyslexi och synterapi på olika sätt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.