Allt i ett ? ? Vad är din åsikt ?

Skärmklipp130407

 

Jag har nu i halvår letat efter en ny telefon, med funktioner som gör att jag kan ha ”Allt i ett” så att säga . . . i helgen var vi i olika butiker och vi landade i en elektronikbutik.. jag har länge varit intresserad av en Surfplatta för att slippa ”pappershanteringen” och kunna på något sätt, direkt få ner anteckningarna DIGITALT!! Men hur?

Jag gillar att vi blir allt mera ”digitaliserade”, det gör det lättare att använda kompenserade hjälpmedel och dessutom minskar vi pappershanteringen och några träd för chansen att förgylla vår vardag längre tid 🙂

Att anteckna via min bärbara dator . . . det tycker jag är för ”invecklat” och då har surfplattan blivit ett alternativ!! Dock vill jag kunna ”skriva” med penna..

Nu har min älskling kommit på en lösning . .  en aning ”lite” större telefon och få anteckningsfunktionen i den 🙂 ALLT I ETT, det gillar jag Hihihi!!

Skärmklipp1304070

Samsung Galaxy Note 2, är aningen stor . . . samtidigt får jag de funktioner jag önskar i en och samma ”grunka” 😉 Vad säger du? ? Gillar du att skriva på Surfplattan, Surfa via Smartphonen och använda datorn?? Eller hur gör du?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.