Rumsbyte och god middag!!

Efter vi landat på hotellet så gick vi till SPA avdelningen . . så otroligt underbart att få simma utomhus i -3 grader i en tempererad pool med 31 graders värme  😉 Det är avkoppling tycker Pluntisen!!

När vi sedan duschat och var klara för kvällens middag . . insåg vi att det var läckage i duschen.. vi gick ner till receptionen, dom ville reparera dennnn.. vilket jag tyckte var bra!! Dock fick vi ett tillfälligt rum inatt och skulle återfå vårt gamla rum imorgon… då blev jag irriterad och sa ifrån på Engelska. Dom förstod och fixade till ett annat rum som vi får ha under hela vistelsen. Vilket känns bra!! 😉 Klart, vi har inte samma utsikt som innan,, men vi fick ett ”helt” hotellrum!

 

Väl nere vid menyn fick vi våran första av tre middagar!! Väldigt god – dock saknade jag lite av servicen då det tog lite tid… men det är väldigt mycket folk här, så jag har jag överseende med de!!

IMAG0017

 

IMAG0018

 

IMAG0019

 

Nu är vi åter på hotellrummet, tv:en och mys väntar 🙂

Jag måste säga som så, än så länge har hotellet haft väldigt god service, med tanke på vad som hänt!! Hoppas på fortsatt lika bra service och en ännu mera avkopplande helg 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.