KREATIVA KOMMUNICATION

Föreläsning på måndagsförmiddagen av Maria Holvoe,
hon kallade KREATIV KOMMUNICATION – men jag skulle vilja kalla det KREATIV INSPIRATION!!

IMG_20130304_105720

Maria gav oss många bra och intressanta råd – ett av dom som jag vill och försöker jobba väldigt mycket med är… Förändring som vi vill se – – men ur vilka glasögon är min fråga? Och framför allt frågan, hur Hjälper vi någon annan att vilja SE förändringen som kan behövas??

En annan viktig sak som jag också tog med mig från Marias föreläsing var –
Kommuniktion får inte vara rädslebaserad.. med det menar hon att man inte ska vara rädd för att komminucera , , , vilket många av oss samhällsmedborgare är!!,

Tummen upp för en härligt KREATIV start på veckan 🙂 Tack Maria!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.